За Нас

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ


Колко ще ми струва доставката на полицата?
При поръчка на полица през сайта ни, доставката е безплатна, освен ако не е уговорено друго.

Как мога да платя?
Плащането става при получаване в брой на куриера или с банков превод.

Какво е договор за възлагане?
Това е документ по образец, който предоставя право на Деси Ауто, като застрахователен посредник, да представлява клиента пред застрахователните компании, като изисква оферти, съдейства при щета и др. Договорът се подписва за всички доброволни застраховки и се изисква по закон.

Включена ли е Зелена карта към застраховка „Гражданска отговорност“?
При поръчка на застраховка „Гражданска отговорност“ задължително се издава Сертификат „Зелена карта“. Издаването му е безплатно за клиента.

Задължително ли е лично да се получи полицата?
Не е задължително лично получаване на полицата. Тя може да бъде приета и от друго лице.

Как да направя заявка за застраховка?
През сайта на Деси Ауто, посредством въвеждане на контактна информация, за да се свържем с теб и да получим необходимите данни за изготвяне на оферта. При заявката може да прикачиш и изображение на талона на автомобила, което ще улесни и ускори процеса.

Трябва ли да имам резерви към прикачането на талона на моя автомобил към заявката за сключване на застраховката?
Като застрахователен брокер, Деси Ауто събира различни лични данни с оглед изпълнение на възложеното застрахователно посредничество за сключване и изпълнение на застрахователни договори. В тази връзка, всички получени документи се използват единствено и само за тези цели. Повече информация може да намерите в нашата Политика за поверителност

Задължава ли ме с нещо изпращането за заявка за сключване на застраховка?
Не. С тази стъпка клиентът се обръща към нас с искане за получаване на ценова оферта, но това не го обвързва със сключване на застрахователен договор.

Заявката за застраховка с прикачен талон означава ли автоматично сключване на полица?
Не, не означава. Първо трябва да получиш персонална ценова оферта от нас и да потвърдиш писмено или по телефона, че искаш да преминеш към сключване на полица.

Какво предоставяме

Денонощно съдействие и навременна реакция при спешна ситуация;    Компетентни съвети; Максимално съкратени процедури;    Индивидуален подход:    Напомняне за изтичащи полици;    Доставка на сключени полици;

За нас

Деси Ауто е вписан в публичния регистър по чл. 30, ал. 1, т. 12 от Закона за Комисията за финансов надзор, за което му е издадено Удостоверение № 429-ЗБ/02.07.2014 г. Осъзнаваме, че нашите служители са тези, които ни помагат да се развиваме и растем с подобни бързи темпове и затова поставяме грижата за тяхното професионално развитие в центъра на това, което правим.

Мисия

Целта ни е да улесним максимално всеки, който е направил правилния и интелигентен избор да се застрахова. За да стане процесът още по-достъпен, следваме актуалните тенденции в технологиите и продажбите, като предлагаме съвременна онлайн платформа, посредством която потребителите бързо и лесно откриват най-доброто решение.

Нашата работа

Бизнес моделът на Деси Ауто е основан на прозрачността, приятелското отношение, откритата комуникация и експресното обслужване, а нашият опит ни дава предимството да предложим на клиентите си качествен продукт, съобразен максимално с техните потребности. В офисите ни се предлага пълния спектър от застрахователни услуги.