За Нас

За нас

Екипът на Деси Ауто съвместява професионализъм, дългогодишен опит в застраховането и прецизно подбран ресурс от подготвени кадри. Като застрахователен посредник, целта ни е да предоставим най-високо ниво на сигурност на оптимална стойност. Затова, в Деси Ауто правим много повече от сравняване на цени – ние предлагаме висококачествено обслужване с грижа за клиента.

Какво предоставяме

Денонощно съдействие и навременна реакция при спешна ситуация;    Компетентни съвети; Максимално съкратени процедури;    Индивидуален подход:    Напомняне за изтичащи полици;    Доставка на сключени полици;

За нас

Деси Ауто е вписан в публичния регистър по чл. 30, ал. 1, т. 12 от Закона за Комисията за финансов надзор, за което му е издадено Удостоверение № 429-ЗБ/02.07.2014 г. Осъзнаваме, че нашите служители са тези, които ни помагат да се развиваме и растем с подобни бързи темпове и затова поставяме грижата за тяхното професионално развитие в центъра на това, което правим.

Мисия

Целта ни е да улесним максимално всеки, който е направил правилния и интелигентен избор да се застрахова. За да стане процесът още по-достъпен, следваме актуалните тенденции в технологиите и продажбите, като предлагаме съвременна онлайн платформа, посредством която потребителите бързо и лесно откриват най-доброто решение.

Нашата работа

Бизнес моделът на Деси Ауто е основан на прозрачността, приятелското отношение, откритата комуникация и експресното обслужване, а нашият опит ни дава предимството да предложим на клиентите си качествен продукт, съобразен максимално с техните потребности. В офисите ни се предлага пълния спектър от застрахователни услуги.